A Swietelsky Vasúttechnika bemutatja: V. Infrastruktúra Kupa és Családi Nap

A Swietelsky Vasúttechnika bemutatja: V. Infrastruktúra Kupa és Családi Nap
Időpont: 2017. szeptember 23. 8:00
Helyszín: Ikarus BSE Sporttelep ( 1165 Budapest, Bátony utca 1-33.)
Résztvevők:

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

Nemzetgazdasági Minisztérium

Miniszterelnökség

BKK Zrt.

Budapest Közút Zrt.

BKV Zrt.

Budapest Airport Zrt.

Budapest Főváros Önkormányzata

GYSEV Vasúti Zrt.

HungaroControl Zrt.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.

MÁV-HÉV Zrt.

MÁV - Magyar Államvasutak Zrt.

MÁV-START Zrt.

MÁV-Thermit Kft. 

Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

Országos Vízügyi Főigazgatóság

VAMAV Kft.

A Swietelsky Vasúttechnika bemutatja: V. Infrastruktúra Kupa és Családi Nap

A GYSEV az Infrastruktúra Kupán, a DAKK Szeged pedig a Volán Egyesülés Focitornáján lett büntetőpárbajban diadalmaskodva tornagyőztes

Igazi foci „nagyüzem” volt az elmúlt szombaton az Ikarus Sportpályán, ahol a házigazda PromoSport Kft. párhuzamosan rendezte meg az V. Infrastruktúra Kupát, a IV. Volán Egyesülés Focitornát, valamint az előbbi eseményt támogató vállalatok NIF Kupa kispályás mérkőzéssorozatát. Félszáznál is több csapat vonult fel az ünnepélyes megnyitón, ahol a fővédnökök nevében Mosóczi László, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedésért felelős helyettes államtitkára, illetve Nagy László, a Volán Egyesülés gazdasági és HR igazgatója köszöntötte a résztvevőket, hangsúlyozva, hogy olyan lelkes sportemberek mérik össze az erejüket, akiknek szakmájukban nap mint nap százszázalékosan profi teljesítményt kell nyújtaniuk, mindig tervszerűen, pontosan, de a váratlan helyzeteket is mesterien kezelve.

A felsorolt követelményeket a sport nyelvezetére „fordítva” – tehát a tervszerű támadásépítésnek, a pontos átadásoknak és lövéseknek, valamint a jó helyzetfelismerésnek az Infrastruktúra Kupán 19 csapat (köztük a Nemzeti Fejlesztési, illetve a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Miniszterelnökség, valamint a közúti, vasúti és légi közlekedés meghatározó intézményeinek „válogatottjai”), a Volán Egyesülés Focitornán pedig 24 kispályás együttes tagjai igyekeztek a legjobb tudásuk szerint megfelelni.

Mind a három torna csoportmérkőzésekkel, más szóval selejtezőkkel kezdődött és egyenes kieséses rendszerben folytatódott, egészen a döntőig, illetve a bronzmérkőzésig. A küzdelmek szorosságát mutatja, hogy az Infrastruktúra Kupán – amelynek névadó fő támogatója a Swietelsky Vasúttechnika Kft. volt -, valamint a Volán Egyesülés nagyszabású szabadidős eseményén is – amelynek első számú partnereként a Credobus segédkezett a szervezésben – büntetőpárbajban dőlt el az első hely sorsa.

Az Infrastruktúra Kupa döntőjében a GYSEV Vasúti Zrt. focistái és a Budapest Airport Zrt. játékosai mérték össze az erejüket, és a rendes játékidő végéig egyik csapat sem talált az ellenfél kapujába. A ráadásban a párbajgyőztes a vasúti társaság lett 3:2 aranyban, a harmadik helyet az MNV Zrt. szerezte meg, amely a legtöbb gólt rúgó csapat díját is elvitte, a negyedik helyen pedig a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium együttese zárt. Legjobb kapusként Dr Lakatos Dávid (NFM) vehetett át különdíjat.

A Volán Egyesülés Foci Tornájának döntőjében összecsapó DAKK Szeged és a Volánbusz 1-1-re állt a 2x10 perces játékidő végén, itt a büntetőpárbajban egyetlen gól döntött a szegediek javára, akik hat, az ellenfél viszont csak öt „extra” lehetőséget tudott kihasználni. A bronzérmet a ÉMKK Miskolc játékosai kapták, a negyedik helyen pedig a DAKK Kecskemét végzett. A legtöbb gólt (25) rúgó Autó- Univerzál Kft. különleges érdeme, hogy úgy került az eredményességi tabella élére, hogy a tornán az elődöntőig sem jutott. Itt a legjobb kapusként Kocsispéter Alex (DAKK Szeged) vette át a különdíjat.

A támogatók NIF Kupájának első helyezettje a Strabag Magyarország lett, második helyezést ért el a KE-VÍZ 21 Zrt., a bronzérmeket pedig a Colas Magyarország csapatának tagjai vehették át.

„Büszkék lehetünk arra, hogy fél száznál is több csapatot – fél ezernél is több játékost! - fogadhattunk az Ikarus Sportpályán, és nagyon örülünk annak is, hogy az elmúlt szombaton szabadidős eseményeink történetében immár a hatvanadikat is zökkenőmentesen és a résztvevők elégedettségét kiérdemelve bonyolítottuk le. Célunk 2009. óta változatlan: sportolási és kikapcsolódási lehetőséget kívánunk biztosítani mindazoknak, akik a labdarúgás szerelmesei, miközben arra is súlyt helyezünk, hogy – az egyértelmű kiírásnak megfelelően - ne keveredjenek profik az amatőrök közé – hangsúlyozta az eseményt követően Szalay Gergő, a PromoSport Kft. ügyvezetője, hozzá téve, hogy a foci tornákhoz a jövőben is családi napok és hangulatos bográcsos főzőversenyek, kiállítói promóciók és családi programok fognak kapcsolódni.

Szombaton együtt fut az V. Infrastruktúra Kupa és a IV. Volán Egyesülés Foci Torna

Szeptember 23-án, szombaton kettő önálló, de mégis egymáshoz kapcsolódó kispályás focitornával folytatódik a PromoSport Kft szabadidős eseménysorozata a XVI. kerületi Ikarus Sporttelepen. Az őszi idény nyitány részeként ötödik alkalommal kerül sor az Infrastruktúra Kupa Focitorna és Családi Napra, miközben a tekintélyes méretű sportlétesítmény a negyedik alkalommal meghirdetett Volán Egyesülés Foci Tornának és Családi Napnak is otthont ad. Mozgalmas és látványos, a családtagoknak, a munkatársaknak és az érdeklődőknek is vonzó foglalatosságot kínáló sportos napra van kilátás, amelynek ezúttal is különleges és „ízletes” eseményének ígérkezik a főzőverseny, amelyre a focitornákon résztvevő különféle intézmények 16 „testvércsapata” nevezett be.

A négy pályán zajló Infrastruktúra Kupa névadó fő támogatója a Swietelsky Vasútechnika Kft., a fővédnöki tisztet pedig Dr. Homolya Róbert az NFM közlekedésért felelős államtitkára tölti be. Ugyancsak négy pálya áll az amatőr focisták rendelkezésre a Volán Egyesülés Foci Tornán, amelynek névadó fő támogatói címét a Credobus-t forgalmazó Kravtex Kühne cégcsoport érdemelte ki. Fővédnöknek a Volán Egyesülést kérte fel a házigazda sportszervező cég.

„Minden olyan szabadidős focitornát, ahol a résztvevő csapatok száma az ötvenet is meghaladja, túlzás nélkül az amatőr labdarúgás élvonalbeli eseményének lehet tekinteni. A mi 20 csapatos Infrastruktúra Kupánkon a Miniszterelnökség, a Nemzeti Fejlesztési, illetve a Nemzetgazdasági Minisztérium, továbbá Budapest Főváros Önkormányzata „válogatottjainak” társaságában a földi-, légi- és vasúti közlekedésben, a közlekedésszervezésben és fejlesztésben kulcsszerepet betöltő állami nagyvállalatok és közigazgatási intézmények képviseltetik magukat,. A Volán Egyesülés 24 együttest felvonultató focitornáján az állami, illetve az önkormányzati tulajdonú közlekedési társaságok sportszerető munkatársai mérik össze az erejük a focitudásukból” – mondta Szalay Gergő, a szervező és házigazda szerepét betöltő PromoSport Kft. ügyvezetője. – Mindent összevetve büszkék lehetünk arra, hogy ezen a sportos szombaton, ahol matematikai kifejezéssel élve a közös nevező a közlekedés, és annak infrastruktúra, a szektor legkiválóbb intézményeinek és vállalatainak képviselői sorakoznak fel az Ikarus Sportpályán. 

A két felvonásos ünnepélyes megnyitón előbb a fővédnököt képviselő Mosóczi László, az NFM közlekedésért felelős helyettes államtitkára és Nagy Róbert Attila, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt vezérigazgatója, majd Nagy László, a Volán Egyesülés gazdasági és HR igazgatója  köszönti majd a a csapatokat. 

A Swietelsky Vasúttechnika bemutatja: V. Infrastruktúra Kupa és Családi Nap
Időpont: 2017. szeptember 23. 8:00
Helyszín: Ikarus BSE Sporttelep ( 1165 Budapest, Bátony utca 1-33.)
Résztvevők:

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

Nemzetgazdasági Minisztérium

Miniszterelnökség

BKK Zrt.

Budapest Közút Zrt.

BKV Zrt.

Budapest Airport Zrt.

Budapest Főváros Önkormányzata

GYSEV Vasúti Zrt.

HungaroControl Zrt.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.

MÁV-HÉV Zrt.

MÁV - Magyar Államvasutak Zrt.

MÁV-START Zrt.

MÁV-Thermit Kft. 

Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

Országos Vízügyi Főigazgatóság

VAMAV Kft.

Eredmények

I. GYSEV - Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. 

II. Budapest Airport Zrt. 

III. Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. 

IV. Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

III. NIF Kupa

 

I. STRABAG Magyarország

II. KE-VÍZ 21. Zrt.

III. COLAS 

1-bp.-kozut.jpg 2-ke-viz.jpg 3-he-do.jpg 4-dm-ker.jpg 5-mav-hev.jpg 6-bkk.jpg 7-magyar-kozut.jpg 8-nfm.jpg 9-bp.-fovaros.jpg 10-vamav.jpg 11-nusz.jpg 12-terra.jpg
13-mnv.jpg 14-mav-start.jpg 15.jpg 16.jpg 17-swietelsky.jpg 18-strabag.jpg 19-a-hid.jpg 20-bud.-airport.jpg 21.jpg 22-nif.jpg 23-ovf.jpg 24.jpg 25-bkv.jpg 26-ngm.jpg nevtelen.jpg