FMCG Kereskedők II. Foci Tornája

FMCG Kereskedők II. Foci Tornája
Időpont: 2012. június 9. 9:00
Helyszín: Újbudai Sportcentrum

FMCG Kereskedők II. Foci Tornája

Folytatódik az FMCG Kereskedők Foci Tornája

2012-ben június 9-e lesz az a nap, amikor a tíz legrangosabb FMCG kereskedőlánc csapatai immár második alkalommal csapnak össze a kitüntető bajnoki címért. A tavalyi premier rendezvény után idén, a foci EB és a Nyári Olimpiai Játékok évében ismét versenybe szállnak a szektor kiválóságai, hogy összemérjék állóképességüket és focitudásukat. A kispályás tornának a kiváló feltételeket biztosító Újbudai Sportcentrum fog otthont adni.

A részvétel legfontosabb kritériuma változatlanul az, hogy a keretcsapat kizárólag a regisztráló cég kollégáiból tevődhet össze, de az együttesek verbuválásánál azt is figyelembe kellett venni, hogy a válogatottak képviselője csak az lehet, aki idén már betöltötte, vagy az év végéig betölti a 25. életévét.

A torna éppen a labdarúgó Európa-bajnokság második napjára fog esni, így remek alkalom kínálkozik arra, hogy a rangos sporteseményt kellő módon nyissuk meg egy magas színvonalú rendezvénnyel. Az EB rajongóknak sem kell azonban izgulni, hiszen a helyszínen kivetítőn is követhetik majd a fontos mérkőzéseket. A résztvevők két meccs közt pihenésképpen kipróbálhatják magukat a csocsó asztaloknál is, amik egész nap várni fogják a lelkes futball őrülteket. A program 9 órakor kezdődik, a szervezők minden érdeklődőt várnak az alábbi helyszínen: Budapest XI. kerület, Bártfai utca 52/b, ahova a belépés ingyenes.

A foci torna nem valósulhatna meg szponzoraink támogatása nélkül, akiknek szeretnénk ezúton is köszönetet mondani.

ÖSSZEFOGLALÓ

FMCG KERESKEDŐK II. FOCI TORNÁJA

Új helyszínen új bajnokot avattak az FMCG Kereskedők II. Foci Tornáján

A Labdarúgó Európa-bajnokság még alig kezdődött el, amikor a kereskedőláncok focistái már az Újbudai Sportcentrum műfüves pályáin vívták a maguk szintjén gigászinak is nevezhető harcukat a győzelemért. Június 9-én, tehát az EB nyitánya utáni reggelen a tavalyihoz képest új helyszínen vette kezdetét a szektor legjobbjait felvonultató kispályás torna, amelyet a focisták elszánt küzdelme mellett egész napos kísérő programok színesítettek. Így két meccs között a pihenőben a focisták és velük együtt a szurkolók is kipróbálhatták magukat az elektromos dobokon, vagy éppen kipihenhették a fáradalmakat a „mediterrán teraszon”.

Reggeltől késő délutánig két csoportban tíz csapat bizonyíthatta a felkészültségét. Miután mindenki sorra megmérkőzött a csoporttársaival, a bronzmérkőzésre és a döntőre került sor. Végül a CBA csapata vehette át a győztesnek járó kupát, második helyen a DM végzett, a bronzérem pedig ebben az évben a Metro együttesének járt. Bár a dobogóról lecsúszott, de szintén derekasan helyt állt az Auchan, miként a Csemege-Match, a GRoby, a Mol, a Reál, a Rossmann, és a Tesco „válogatottja” is.

A csapatoknak ezúton is szeretnénk gratulálni, abban a reményben, hogy jövőre újra felsorakoznak ezen a tornán!

Köszönjük támogatóinknak, hogy hozzájárultak a rendezvény sikeres megszervezéséhez!

FMCG Kereskedők II. Foci Tornája
Időpont: 2012. június 9. 9:00
Helyszín: Újbudai Sportcentrum

Eredmények

Az eredmények feltöltése a weboldalra folyamatban van. A feltöltés elkészültéig kérjük, ide kattintva töltse le az eredményeket pdf formátumban!