FMCG Kereskedők I. Foci Tornája

FMCG Kereskedők I. Foci Tornája
Időpont: 2011. szeptember 24. 9:00
Helyszín: XIII. Kerületi Sport- és Szabadidőközpont (1139 Budapest, Rozsnyai u. 4.)

FMCG Kereskedők I. Foci Tornája

Szeptember 24-én startol az FMCG Kereskedők I. Foci Tornája

Most szombaton 9.00 órától két pályán a csoportmérkőzésekkel kezdődik és a délután 16.00 órára tervezett döntővel zárul az FMCG Kereskedők I. Foci Tornája, amelyen a szektor legkomolyabb vállalatai mérik össze tudásukat. Az előkészületeket koordináló és a lebonyolításra vállalkozó PromoSport Kft. már a rajt előtt sikerként könyvelheti el, hogy a meghívását tizenkét rangos cég elfogadta, így a kispályás foci tornán – a keretszámot kitöltve - a sportág 120 lelkes híve lép pályára az elismerten jó feltételeket biztosító Angyalföldi Sport- és Szabadidő Központban.

A részvétel legfontosabb kritériuma az, hogy a keretcsapat kizárólag a regisztráló cég kollégáiból tevődhet össze, de az együttesek verbuválásánál azt is figyelembe kellett venni, hogy a válogatottak képviselői ezúttal csak az lehet, aki idén már betöltötte, vagy az év végéig betölti a 25. életévét.

A torna két kispályán és így két ágon körmérkőzéses rendszerben a csoportmérkőzésekkel kezdődik el. Mindkét csoportból az első két helyezett jut a legjobb négy közé. A két elődöntő győztese vív majd meg a tornagyőzelemért, a vesztesek pedig a „bronzmeccsen” vigasztalódhatnak.

A tornára a belépés ingyenes!

Cím: XIII. Kerületi Sport- és Szabadidőközpont (1139 Budapest, Rozsnyai u. 4.)

Köszönjük támogatóinknak, hogy hozzájárultak a premier rendezvény sikeres megszervezéséhez!

ÖSSZEFOGLALÓ

Bravúros játékkal győzött a Spar Magyarország az FMCG Kereskedők I. Foci Tornáján!

Szeptember 24-én 9.00 órától két pályán a csoportmérkőzésekkel kezdődött és a délután 16.00 órakor a döntővel és a bronzmérkőzéssel zárult az FMCG Kereskedők I. Foci Tornája, amelyen a szektor legkomolyabb vállalatai mérték össze tudásukat. Az előkészületeket koordináló és a lebonyolításra vállalkozó PromoSport Kft. már a rajt előtt sikerként könyvelhette el, hogy a meghívását tizenkét rangos cég elfogadta, így a kispályás foci tornán – a keretszámot kitöltve - a sportág 120 lelkes híve lépett pályára az elismerten jó feltételeket biztosító Angyalföldi Sport- és Szabadidő Központban. A kereskedők közötti foci torna mezőnyét a következő cégek válogatottjai alkották: Auchan, CBA, Cora, Drogerie Markt, Match, Metro, Profi, Provera, Reál, Rossmann, Spar és Tesco.

A részvétel legfontosabb kritériuma az, hogy a keretcsapat kizárólag a regisztráló cég kollégáiból tevődhet össze, de az együttesek verbuválásánál azt is figyelembe kellett venni, hogy a válogatottak képviselői ezúttal csak azok lehettek, aki idén már betöltötték, vagy az év végéig betöltik a 25. életévüket.

A végeredmény a következőképpen alakult. I. helyezett csapat: Spar Magyarország, II. helyezett csapat: CBA, III. helyezett csapat: Tesco. Gratulálunk a csapatoknak, találkozunk jövőre is!

Köszönjük támogatóinknak, hogy hozzájárultak a premier rendezvény sikeres megszervezéséhez!

FMCG Kereskedők I. Foci Tornája
Időpont: 2011. szeptember 24. 9:00
Helyszín: XIII. Kerületi Sport- és Szabadidőközpont (1139 Budapest, Rozsnyai u. 4.)

Eredmények