Budapesti kerületek III. Focitornája

Budapesti kerületek III. Focitornája
Időpont: 2011. május 28. 9:00
Helyszín: ÓBUDA, TUE PÁLYA

Budapesti kerületek III. Focitornája

Mind a huszonhárom kerület önkormányzata és Budapest Főváros csapata is benevezett a Budapesti Kerületek III. Foci Tornájára!
Május 28-án szombaton reggel fél 9-től rendezi meg a PromoSport Kft. a Budapesti Kerületek III. Foci Tornáját, amelyre mind a 23 kerület, valamint a Főváros „válogatottja” is benevezett. A 2009-es premieren 20 csapat sorakozott fel az ünnepélyes megnyitón, 2010-ben pedig már 22 együttes mérte össze az erejét, az idei torna tehát – később megdönthetetlen – részvételi rekordot ígér. A főváros most már „jegyzett” sporteseményének fővédnöke Tarlós István, Budapest Főpolgármestere, védnöke és házigazdája pedig Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer Polgármestere.

Az önkormányzati sportesemény forgatókönyve az előző két esztendő jól bevált menetrendjét követi, és változatlan a résztvevők tetszését elnyerő színhely, azaz a III. kerületi TUE Sportközpont is, a jól karbantartott műfüves pályáival. A versenykiírás idén is arra hívja fel a csapatszervezők figyelmét, hogy ezen a tornán csak azok léphetnek a pályára, akik közalkalmazottak, vagy köztisztviselők. A szereplés ehhez hasonlóan szigorú feltétele az, hogy a sportszerűség jegyében Óbudára csak olyan amatőr focibarátok készülődhetnek, akik 2011-ben betöltik a 25. életévüket. Két éve a XII. kerületieknek köszönhetően „budai” siker született, tavaly viszont a „pesti oldal” visszavágott, amelyről a XVII. kerület csapata gondoskodott. Nehéz megjósolni, hogy 2011-ben a Főváros melyik részébe kerül a győztesnek kijáró serleg, de úgy tudni, hogy a címvédők nagyon készülnek a Budapesti Kerületek III. Foci Tornájára.

Az előző két esztendőhöz hasonlóan a 2011-es sporteseményt is belépőjegy nélkül, tehát ingyenesen tekinthetik meg az érdeklődők, köztük a résztvevő csapatokat a III. kerületbe elkísérő szurkolók és családtagjaik.

ÖSSZEFOGLALÓ

BUDAPESTI KERÜLETEK III. FOCI TORNÁJA

2011. MÁJUS 28.
ÓBUDA, TUE PÁLYA

Mindenekelőtt köszönetet szeretnénk mondani, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan az idei évben is támogatói segítséget nyújtottak a Budapesti Kerületek Önkormányzati Foci Tornája megrendezéséhez. Egy olyan eseményhez, amely hagyományt teremtett, és amelyet az minősít a legjobban, hogy 2011-ben már mind a 23 kerület önkormányzata, valamint a Fővárosi Polgármesteri Hivatal is benevezett. Az idei évben is a kerületi válogatottak soraiban polgármesterek, alpolgármesterek, képviselő testületi tagok, közalkalmazottak és köztisztviselők szerepeltek.

Fő célkitűzéseink egyike az eddigi jó színvonal megtartása volt, a sportnapot változatos és érdekes programokkal színesítettük. Ugyanakkor idén nagy sikerrel mutatkozott be kísérőrendezvényünk, a „Polgármesterek Találkozója”, amelyet 2012-ben egy különleges „versennyel” szeretnénk kiegészíteni, amelynek keretében a kerületi polgármester urak bográcsfőzésben mérnék össze a tudásukat.

A rendezvénnyel kapcsolatos fővédnöki tisztséget 2011-ben Tarlós István Főpolgármester úr töltötte be, védnöknek és házigazdának pedig Bús Balázs urat, Óbuda-Békásmegyer polgármesterét kértük fel.

A rendezvénnyel kapcsolatos híreket, sajtóanyagot megküldtük az összes kerületi sajtóreferensnek, illetve közel 50 önkormányzati médium képviselőjének, akik kiemelten foglalkoztak a fővárosi sportesemény beharangozásával.

Jövő esztendőben szeretnénk megismételni – a felülmúlhatatlanak számító – nevezési rekordot és még több érdeklődőt kicsábítani az ingyenes sportrendezvényre.

Köszönjük a rendezvénnyel kapcsolatos támogatást!

Budapesti kerületek III. Focitornája
Időpont: 2011. május 28. 9:00
Helyszín: ÓBUDA, TUE PÁLYA

Eredmények

Az eredmények feltöltése a weboldalra folyamatban van. A feltöltés elkészültéig kérjük, ide kattintva töltse le az eredményeket pdf formátumban!

131.jpg
135.jpg 136.jpg 141.jpg 149.jpg 130.jpg 126.jpg 132.jpg 133.jpg 147.jpg 128.jpg 143.jpg 129.jpg 127.jpg 144.jpg 146.jpg 148.jpg 142.jpg 134.jpg 140.jpg 137.jpg 138.jpg 139.jpg 145.jpg